Ezine.bg»Статии»Интимно»Как да се целуваме с език

Как да се целуваме с език

Жана Г.Жана Г.
Новак
554197
Как да се целуваме с език

Целувката с език е вълнуващ момент, който кара сърцето да тупти, а желанието да се разпалва. Много често целувката с език е прелюдия към секса. Смята се, че в момента, в който двама души се целунат за първи път с език, те разбират дали са подходящи един за друг.

Ако по време на целувката се чувствате приятно и усещате как сърцето ви тупти по-бързо, това означава, че най-вероятно ще се разбирате много добре с този човек в леглото. За да се целувате правилно с език, е добре да спазвате определени правила.

Най-важното от тях е да не се опитвате да изследвате устата на партньора си със скоростта на светлината, като движите езика си във всички посоки. За да се почувства човека срещу вас добре, започнете с леки целувки по устните.

Как да се целуваме с език

Бавно плъзнете връхчето на езика си по тях, за да видите каква ще е реакцията. Ако той не се отдръпне, можете смело да продължите напред. Внимателно и бавно плъзнете езика си така, че да разтвори устните на партньора ви и леко го пъхнете между зъбите му.

Оближете върха на неговия език така, все едно облизвате сладолед - без да бързате и като влагате цялата си нежност и желание. Не забравяйте в това време да използвате правилно ръцете си - прегръщайте партньора, но не прекалено силно.

Можете леко да играете с косата му, докато се целувате - това се харесва на много хора. Може да затворите очите си или да гледате партньора в неговите, за да почувства колко е силно вашето желание. Заедно ще определите колко дълго ще трае тази целувка, но може да отделите повече време за нея.

От време на време се отделяйте от устните на партньора, за да го целунете и на други места. Вероятно ще се досетите, че малко хора ще се зарадват, ако преди целувката сте хапнали храна с прекалено силен аромат, затова помислете добре, преди да го направите.

Най-лесният трик е да използвате освежител за уста няколко минути преди да се целувате - така ароматът на освежителя няма да е прекалено натрапчив, а устата ви ще ухае свежо и ще накара партньора да се чувства още по-добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest